Инфофарма  

Търсене

Текст
Лекарства
Разфасовка
Фирма
Категория
Всички


Нови продукти:

Нови препарати в броя: ПСИЛИУМ ХУСК


хранителна добавка

Състав на едно саше: Псилиум хуск на прах (Plantago psyllium) – 4,0 g

Предназначение: Хранителната добавка Псилиум Хуск представлява разтворими растителни влакна от семената на Plantago psyllium. Използва се главно като диетични фибри, устойчиви на храносмилането в тънките черва. Основното му действие е да абсорбира излишната вода и да омекотява съдържимото в дебелото черво. Благоприятно повлиява перисталтиката. За нормална чревна микрофлора. Допринася за нормални нива на холестерола и глюкозата в кръвта, повлиява усещането за глад и повишения апетит и по този начин допринася за поддържане на здравословно телесно тегло.

Дозировка и начин на приложение: По едно саше - 4 g в 250 ml хладка вода, два пъти дневно. През деня да се пие допълнително около 1 до 1.5 литра вода.

Предупреждения: При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар! Да не се приема от деца под 12 години! При пациенти приемащи антидепресанти, карбамазепин, дигоксин да се приема само след консултация с лекар! Да не се използва при стомашни болки, гадене, повръщане, след операция на червата! Може да предизвика алергии, подуване на корема, отделяне на газове! Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Опаковка: Кутия с 15 броя сашета

Производител: Рамкофарм, тел. 02/868 90 58,868 80 52