Инфофарма  

Търсене

Текст
Лекарства
Разфасовка
Фирма
Категория
Всички


Нови продукти:

Нови препарати в броя: СИНБИОЛАКС


Хранителна добавка

Състав: Всяко саше съдържа: Галактофруктоза Solactis – 10 g

Действие: Галактофруктоза Solactis е млечен дериват- дизахарид получен от изомеризация на лактозата. Действа пребиотично, има способността да стимулира растежа на полезните бактерии в дебелото черво, главно видовете бифидо и други млечнокисели бактерии и да допринася за редуцирането на патогенните бактерии. Подобрява състава на микрофлората в дебелото черво, оказва защитен ефект срещу инфекции в стомашно-чревния тракт. Увеличава абсорбцията на различните минерали като калций, желязо, магнезий и укрепва здравето на организма. Галактофруктоза Solactis повлиява осмотичното налягане в червата, предизвиква преминаването на вода в чревния лумен, увеличава масата на изпражненията, намалява транзитното време в стомашно-чревния тракт. Стимулира чревната мускулатура и движението на червата, оказва лаксативен ефект на организма. Редовният ежедневен прием на Галактофруктоза Solactis оптимизира функционирането на стомашно-чревния тракт. Благоприятно повлиява въглехидратния и липидния метаболизъм, холестерола, триглицеридите и фосфолипидите в кръвта, допринася за намаляване риска от затлъстяване и диабет, за нормализиране на телесното тегло.

Приложение: Препоръчва се като хранителна добавка с пребиотичен и лаксативен ефект, за благоприятно повлияване на телесното тегло.

Дозировка и начин на приложение: Препоръчвана доза: По едно саше дневно, разтворено в чаша вода, сок или друга течност.

Предупреждения: Да не се превишава препоръчаната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Опаковка: Кутия с 15 броя сашета

Производител: Рамкофарм, тел. 02/868-90-58, 868-80-52