Инфофарма  

Търсене

Текст
Лекарства
Разфасовка
Фирма
Категория
Всички


Нови продукти:

Нови препарати в броя: Remove Смарт рол-он Система + загряващо устройство


Козметични продукти

Затопляй при лилаво оцветяване, използвай при розово оцветяване!
Депилацията е по-безопасна и по-малко стресираща ако използвате Remove Смарт рол-он, благодарение на това, че „умният“ пълнител променя цвета си когато е готов за употреба!
Remove Смарт рол-он е фокусиран главно върху химичния състав на вашето окосмяване, независимо от типа на кожата ви. По тази причина той бива 3 вида : за „тънки и редки косми“, „нормални косми“ и „ гъсти и дебели косми“. Променяйки цвета си, за да покаже че е готов за употреба, пълнителят възвръща оригиналния си цвят като започне да изстива, което се дължи на патентована технология. По този начин се разбира, че е необходимо да се затопли отново. Както споменахме по-горе, затопляйте при лилаво оцветяване, използвайте при розово оцветяване!
Друго конкурентно предимство на Смарт рол-он Системата е уникалното загряващо устройство Remove. То осигурява по-бързо и по-равномерно загряване на депилиращата смес в сравнение с традиционно предлаганите на пазара. Това се дължи на „системата за централно затопляне“, която разпределя топлината отвътре – навън, за разлика от познатите досега. Другите загряващи устройства затоплят само външната част на флаконите, сместа в средата остава с по-ниска температура, вследствие на което се забавя процеса и се влошава качеството на депилацията. С централно разположената система за затопляне Remove вие пестите време и същевременно получавате по-равномерно загрята депилираща смес за по-качествени и трайни резултати!
Remove Смарт рол-он осигурява бърза, лесна и практична употреба с ергономичния си дизайн, с удобен 360-градусов захват.Освен това осигурява мека и гладка кожа посредством своя ефект, който трае до 4 седмици дори при къси до 1,5 мм косми и гъсто и упорито окосмяване.В уникалната формула на този продукт не е използван колофон, който причинява възпаления на кожата. Освен това не съдържа парабени, захар и минерални масла, които също могат да увредят кожата.
Ако закупите Системата + загряващо устройство веднъж, после можете да купувате само съответния пълнител.

Вносител: Бранд Импорт 46, тел. 0885 299903, 0887 860882